Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
irek szuba robert len Jan Maryjan Paweł Chwiejczak Marcin J w m Urszula Becla Krzysztof kacik Bozena Szwed sweet man Łukasz Ch Pl patrPl krakusik (2252 niezalogowanych)
1 Post
Daro Gda
(Darogda)
Wiking
"nie wszyscy tutaj w ostatnim roku zjechali z UK
ci co wcześniej, to aż tak dużo nie muszą płacić za pokój, a jeśli już płacą, to prąd jest wliczony
4000 spanie + 1500 jedzenie + 600 bilet"

Chcesz mi powiedziec ze wydajesz 1500 nok na miesiac na jedzenie..no to gratuluje...50 nok dziennie ...jasne ze mozna jak bydlo zyc nawet w 20 osob...tylko pozniej nie dziwcie sie ze tak samo was traktuja norwegowie...Jezeli sami sie nie szanujecie,nie ma co liczyc na szacunek innych....konkluzja..w Norwegi da sie zarobic i zyc na poziomie,oczywiscie ten poziom kosztuje,ale nikt nie powiedzial ze wszyscy musza miec to samo i tak samo..wynajmujesz na poczatku dom lub mieszkanie ,pozniej dostajesz kredyt i placisz za swoje niemal te same pieniadze co za wynajete....pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Daro.gda napisał:
Chcesz mi powiedziec ze wydajesz 1500 nok na miesiac na jedzenie..no to gratuluje...50 nok dziennie
no
volvo gdzieś tyle mi pożera co miesiąc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Daro Gda
(Darogda)
Wiking
a to zmienia postac rzeczy moj vw tez ale coz to znaczy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2